SIG in België

SIG Benelux wordt in België vertegenwoordigd door MPA Bouwspecialiteiten en Isolatec.

MPA Bouwspecialiteiten is opgericht in 1980. De twee vestigingen van MPA liggen in Lille en in Lummen. In Lummen is ook het hoofdkantoor gevestigd. MPA is gespecialiseerd in de distributie van afwerkingsmaterialen en isolatie. Het bedrijf beschikt over een grote voorraad en een uitgebreid assortiment. MPA is in het bezit van een vloot vrachtwagens, waaronder een kraanwagen, kooiaap, silowagen en een bulkwagen om de bestellingen af te leveren waar onze klanten wensen. MPA Bouwspecialiteiten is dé specialist in België voor verkoop en verhuur van spuitmachines voor de professionele stukadoor. Met een eigen hersteldienst van techniekers met interventiewagen om herstellingen op de werven te kunnen uitvoeren.

Isolatec is gevestigd in Hasselt en sinds 1985 actief als invoerder/groothandel van technische en  industriële isolatiematerialen. Service, flexibiliteit en snelle leveringen zijn de sterke punten van het bedrijf. Een verscheidenheid aan aanbod van isolatie, zowel thermisch als akoestisch, voor hoge of uiterst lage temperaturen en aanverwante producten zorgen voor een compleet assortiment. Isolatec heeft een stevige reputatie opgebouwd in de toelevering van technische en industriële isolatie voor zowel utiliteit als de industrie.

Het zusterbedrijf van Isolatec, SIG Technische IsolatieSpecialist, is gespecialiseerd in het bewerken (2D bewerkingen) van alle mogelijke isolatiematerialen. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring met betrekking tot alle mogelijke OEM wensen.

Vragen?