SIG in Nederland

SIG Benelux heeft een landelijke dekking in Nederland, met maar liefst acht vestigingen. De negende is in aanbouw in Nijmegen. Vanuit distributiecentra in Waalwijk en Nieuwegein (februari 2022) worden onze klanten en SIG shops bevoorraad. In onze winkels kunnen klanten producten halen, vanuit onze distributiecentra bezorgen wij producten op de locatie die onze klanten aangeven, zoals bouwplaatsen.

Onze webshops, waarin onze klanten 24/7 materialen kunnen bestellen, spelen een belangrijke rol. Wij richten onze pijlen op een ideale vestiging van de toekomst. In deze SIG vestiging, die circa 2.500 m2 beslaat, vindt de specialist al onze specialismen onder één dak. Met een herkenbare winkelformule die het zowel klanten als leveranciers makkelijk maakt. Ook besteden we aandacht aan logistieke oplossingen vanuit onze magazijnen in Waalwijk en Nieuwegein (februari 2022).

In Waalwijk bevindt zich eveneens de productielocatie van technische isolatie, gespecialiseerd in het bewerken (2D bewerkingen) van alle mogelijke isolatiematerialen. Het bedrijf heeft dan ook  jarenlange ervaring met betrekking tot alle mogelijke OEM wensen.

Wij zijn SIG