SIG in Nederland

SIG Benelux heeft een landelijke dekking in Nederland, met maar liefst negen vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Leiden (TI), Waddinxveen, Nieuwegein, Den Bosch, Amersfoort en Nijmegen. Vanuit ons distributiecentrum in Waalwijk en Nieuwegein worden onze klanten en SIG shops bevoorraad. In onze winkels kunnen klanten producten halen, vanuit onze distributiecentra bezorgen wij producten op de locatie die onze klanten aangeven, zoals bouwplaatsen. Online bestellen kan heel gemakkelijk via ons digitale platform (en webshop) Mijn SIG.

Wij richten onze pijlen op een ideale vestiging van de toekomst. In deze SIG vestiging, die circa 2.500 m2 beslaat, vindt de specialist al onze specialismen onder één dak. Met een herkenbare winkelformule die het zowel klanten als leveranciers makkelijk maakt materialen op te halen. Voorbeelden hiervan zijn onze vestigingen in Nieuwegein en Nijmegen. Daarbij besteden we aandacht aan logistieke oplossingen vanuit onze magazijnen in Waalwijk (ook hoofdkantoor) en Nieuwegein.

En ons online platform Mijn SIG is veel meer dan een persoonlijke webshop. U vindt er namelijk ook veel informatie over de producten, leveranciers, prijzen en ontwikkelingen. Mijn SIG is een digitaal platform dat erop is gericht het u gemakkelijk te maken. Zodat u 7 dagen per week en 24 uur per dag uw bestelling kunt plaatsen maar ook andere informatie kunt vinden of contact met ons kunt zoeken.

In Waalwijk bevindt zich eveneens de productielocatie van technische isolatie, waar onze collega’s gespecialiseerd zijn in het bewerken (2D bewerkingen) van alle mogelijke isolatiematerialen. SIG Technische Isolatiespecialist heeft dan ook  jarenlange ervaring met betrekking tot alle mogelijke OEM wensen.

Wij zijn SIG

Vragen?