Toekomst

Toekomst
09/12/2021

Kiezen voor specialisme
SIG blijft zich de komende jaren richten op een breed en specialistisch assortiment afbouwmaterialen en technische isolatie. We geven u goed onderbouwde adviezen, op basis van expertise en ervaring. Ook service en logistieke dienstverlening op hoog niveau zijn speerpunten in Nederland en België.

Vestiging van de toekomst
Het is de ambitie van SIG om terug te komen op de plaats waar het bedrijf hoort, namelijk als marktleider in natte en droge afbouw en technische isolatie. Dat betekent dat we niet alleen onze pijlen richten op ‘een ideale vestiging van de toekomst’, maar ook op slimme logistieke oplossingen vanuit onze magazijnen in Waalwijk en Nieuwegein (januari 2022) in Nederland en Lummen in België. In deze vestiging van de toekomst -die circa 2.500 m2 beslaat- vindt de specialist al onze specialismen onder één dak. Met een herkenbare winkelformule die het zowel klanten als leveranciers makkelijk maakt. Kortom, de specialist vindt er zowel natte als droge afbouwmaterialen als technische isolatie.

SIG Nieuwegein: distributiecentrum en vestiging van de toekomst
In Nieuwegein wordt hard gebouwd aan een groot distributiecentrum en nieuwe SIG shop. Vanaf januari is ons nieuwe adres: Defensiedok 5. Wilt u materialen afhalen? Alhoewel in januari nog volop bouwwerkzaamheden plaatsvinden, laten wij u natuurlijk niet in de kou staan. Vanaf maandag 3 januari bent u van harte welkom!

Het verhaal van SIG: SIG staat voor resultaat
SIG kiest voor een duidelijke positionering in de afbouw- en technische isolatiemarkt. Wij gaan niet voor half werk. Juist omdat we één van de laatste schakels in de bouwketen zijn, is alles wat we doen en leveren gericht op de afronding van een project. Klein of groot. Hoe krap de deadline ook is. Ons doel is dat de klant altijd verder kan, geen kostbare tijd verliest en resultaat van de hoogste kwaliteit neerzet. Daarom bieden we een breed en specialistisch assortiment, waarin alleen het beste goed genoeg is. We helpen onze klanten verder met goed onderbouwde adviezen, op basis van expertise en ervaring. En we staan klaar met service en logistieke dienstverlening van topniveau. SIG is dan ook dé partner voor de afbouw en technische isolatie in Nederland en België. Samen hebben we alles in huis om geweldige resultaten te boeken!

Als eerste op de hoogte zijn?

Vragen?