Bert de Ru benoemd tot managing director SIG Benelux

Bert de Ru benoemd tot managing director SIG Benelux
20/06/2023

Per 1 oktober 2023 wordt Bert de Ru Managing Director bij SIG Benelux, marktleider in specialistische afbouwmaterialen en technische isolatie. De Ru heeft een indrukwekkende staat van dienst in de bouwsector (hellende en vlakke daken) en kan zich erg goed vinden in de strategie en visie van de business to business groothandel.

Passie voor de sector
SIG is dan ook blij met zijn aanstelling en vertrouwt erop dat Bert de Ru, met zijn schat aan ervaring en passie voor de sector, bij uitstek geschikt is voor deze belangrijke rol. Hij deed ervaring op bij gerenommeerde internationale bedrijven zoals Icopal en de laatste dertien jaar bij BMI Monier, een van de grootste dakbedekkingsproducenten ter wereld. Hij heeft zich bewezen als inspirerend leider met een zakelijke missie, zonder het menselijke aspect daarbij uit het oog te verliezen.

Het beste resultaat voor SIG en klanten
‘Ik begin enthousiast aan deze ‘reis,’ geeft Bert aan. ‘Ik kan niet wachten samen met mijn nieuwe collega’s de activiteiten van SIG in Nederland en België te versterken. Mijn focus ligt op het ondersteunen van collega’s, zodat we onze klantrelaties verder kunnen ontwikkelen, ons lokale en gespecialiseerde bereik vergroten en expertise kunnen delen. Het doel daarvan is uiteindelijk de beste resultaten voor SIG en haar klanten te behalen. Ik kijk ernaar uit alle collega’s, klanten en partners van SIG te leren kennen en er samen een succes van te maken.’ 

Gavin Slark, CEO SIG plc, kondigt Bert als volgt aan: ‘I’m delighted that we’re able to confirm Bert du Ru as our new leader in Benelux. He brings a wealth of experience and an outstanding track record, and this along with his passion for the sector makes him an excellent fit for this important role.’

SIG Benelux is onderdeel van het Engelse, beursgenoteerde SIG plc, dat meer dan 60 jaar ervaring heeft in de levering van afbouwmaterialen. In de Benelux hebben we onze activiteiten onderverdeeld in de afbouw (nat en droog) en technische isolatie. Bedrijven en merken zoals SIG Afbouwspecialist (NL), SIG Technische Isolatiespecialist (NL), MPA (BE) en Isolatec (BE) vallen onder de vlag van SIG Benelux. Binnen het bedrijf wordt gewerkt met zo’n 200 professionele en enthousiaste collega’s -verdeeld over Nederland en België- om ervoor te zorgen dat onze klanten projecten zo prettig mogelijk en binnen de afgegeven planningen kunnen realiseren.

Als eerste op de hoogte zijn?

Vragen?