Nieuw IT systeem voor MPA en Isolatec

Nieuw IT systeem voor MPA en Isolatec
17/10/2023
Waarom een nieuw IT systeem?

Wij stappen in België over op een nieuw IT-systeem, zodat we helemaal klaar zijn voor de toekomst en u nog beter van dienst kunnen zijn. Dit nieuwe systeem ondersteunt al onze interne bedrijfsprocessen, van orderverwerking tot distributie tot de hele financiële afhandeling.

Op maandag 13 november 2023 gaan we live met ons nieuwe systeem.

Bestellingen

U kunt uw bestellingen blijven plaatsen zoals u gewend bent. Dat betekent dat u op vrijdag 10 november gewoon bestellingen kunt plaatsen tot 14.00 als uw bestellingen moeten worden geleverd op de eerstvolgende werkdag. Let wel op, van de orders die u op vrijdag 10 november na 14.00 uur plaatst voor levering op de eerstvolgende werkdag, ontvangt u niet direct een orderbevestiging. De bevestiging van deze orders ontvangt u op maandag 13 november 2023.

Nieuwe verkoopordernummers

Het kan voorkomen dat het verkoopordernummer van uw lopende order verandert. We zorgen ervoor dat het oude nummer, naast het nieuwe nummer ook op de verkoopfactuur vermeld wordt. Wij streven er uiteraard naar uw bestelling te leveren op de bevestigde leverdatum. Uw klantnummer blijft hetzelfde en u vindt het ‘oude’ ofwel huidige verkoopordernummer op uw verkoopfactuur.

Leveringen

Wij ontvangen geen leveringen meer na 12.00 uur op vrijdag 10 november. Daarna bent u voor Isolatec weer welkom om leveringen te doen op maandag 13 november en voor MPA op dinsdag 14 november. Als wij u een nieuw PO nummer hebben doorgegeven, vermeldt dat dan op uw pakbon en factuur.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon bij MPA of Isolatec.

Als eerste op de hoogte zijn?

Vragen?