Nieuw IT systeem voor SIG in Nederland

Nieuw IT systeem voor SIG in Nederland
02/05/2023

Waarom een nieuw IT systeem?

Wij stappen in Nederland over op een nieuw IT-systeem, zodat we helemaal klaar zijn voor de toekomst en u nog beter van dienst kunnen zijn. Dit nieuwe systeem ondersteunt al onze interne bedrijfsprocessen, van orderverwerking tot distributie tot de hele financiële afhandeling.

In het Hemelvaartweekend (18 tot en met 21 mei 2023) gaan we live met ons nieuwe systeem.

Bestellingen

U kunt uw bestellingen blijven plaatsen zoals u gewend bent. Dat betekent dat u op woensdag 17 mei gewoon bestellingen kunt plaatsen tot 14.00 als uw bestellingen moeten worden geleverd op maandag 22 mei. Let wel op, van de orders die u woensdag 17 mei na 14.00 plaatst voor levering vanaf dinsdag 23 mei, ontvangt u niet direct een orderbevestiging. De bevestiging van deze orders ontvangt u op maandag 22 mei.

Leveringen

Wij ontvangen geen leveringen meer na 11.00 uur op woensdag 17 mei tot en met zondag 21 mei. Als wij u een nieuw PO nummer hebben doorgegeven, vermeld dat dan op uw pakbon en factuur.

Nieuwe verkoopordernummers

Het kan voorkomen dat het verkoopordernummer van uw lopende order verandert. We zorgen ervoor dat het oude nummer, naast het nieuwe nummer ook op de verkoopfactuur vermeld wordt. Wij streven er uiteraard naar uw bestelling te leveren op de bevestigde leverdatum. Uw klantnummer blijft hetzelfde en u vindt het ‘oude’ ofwel huidige verkoopordernummer op uw verkoopfactuur.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon bij SIG.

Als eerste op de hoogte zijn?

Vragen?