SIG + Moca

SIG + Moca

SIG Benelux introduceert een gloednieuw concept in de afbouwmarkt:  SIG+. Dit unieke concept is een optelsom van merken die stuk voor stuk uitblinken op hun eigen terrein. Die zich onderscheiden van de concurrentie. Zoals wij dat doen bij SIG. Als je al deze onderscheidende merken bij elkaar optelt, wordt het resultaat meer dan slechts de som van de delen. SIG+ is dan ook een lijn met bijzondere producten en merken die nét dat beetje extra hebben.

SIG + Moca
We trappen af met SIG + Moca. Het Nederlandse Moca is producent van producten op het gebied van naadloze akoestiek. Een relatief nieuwe branche, waarin dicht materiaal wordt gecombineerd met akoestische eigenschappen.

Acoustiphon™
Moca heeft een innovatief naadloos akoestisch systeem ontwikkeld, waarvan de platen onder de naam Acoustiphon™ op de markt worden gebracht. Een akoestisch-hardmineraal paneel gemonteerd op metalen profielen of direct verlijmd tegen een bouwkundig plafond. De aansluitnaden tussen de panelen worden afgevoegd, gefinisht en daarna afgewerkt met een akoestische coating. Het paneel heeft een hoge geluidsabsorptie, is licht van gewicht, praktisch onbrandbaar, langdurig vormvast en bestand tegen een hoge luchtvochtigheid.

BA richtlijn plafond en wand
Voor de montage en afwerking verwijzen wij naar de actuele versie van de TBA-richtlijn plafond en wand 3.7. BRL 9600-06 (richtlijn montage van systeemwanden en -plafonds).

Technische eigenschappen en samplebox
De technische specificaties van Acoustiphon™ vindt u terug in de technische bijlage in de samplebox die we hebben gemaakt voor SIG+ Moca.

Bent u geïnteresseerd in een samplebox van Moca of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Gerben Visser, product specialist Moca, via telefoonnummer +31 (0)6 46118822.

Als eerste op de hoogte zijn?